Aanmelden

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze school, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door de school. Tijdens de rondleiding vertellen we over ons onderwijs. U kunt de sfeer op onze school proeven en uw vragen stellen. U kunt contact opnemen met Rianne de Kiewit door te bellen naar 0174-628932 of een bericht sturen naar montessori.directeur@wsko.eu.

Daarnaast zijn er gedurende het schooljaar informatie-ochtenden voor belangstellende ouders. Dit schooljaar zijn de informatie-ochtenden op donderdag 24 november, vrijdag 20 januari, maandag 20 maart en donderdag 25 mei. De ochtend duurt van 8.45 uur tot 10.00 uur. Er is dan ruime gelegenheid om vragen te stellen en u wordt rondgeleid door de hele school. Uw kind is uiteraard ook van harte welkom. U kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar montessori.directeur@wsko.eu.

Als u heeft besloten uw kind aan te melden voor onze school, kunt u gebruik maken van het onderstaande aanmeldformulier. Het formulier kunt u ook altijd bij ons op school ophalen.

De teamleden en leerlingen van Montessorischool Naaldwijk heten u van harte welkom op onze school!