bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Montessorischool Naaldwijk
Nieuwsflits 10-04-2018

Bas van de TSO

bas.png

Goededag allemaal, mijn naam is Bas Rijerse en ik ben een man van 28 jaar. Sinds 2013 ben ik werkzaam op diverse kindercentra. Afgelopen zomer ben ik begonnen bij Stichting Kwest en na de voorjaarsvakantie regel ik de TSO op WSKO Montessorischool Naaldwijk.

 

Wat heeft Bas voor opleiding gedaan?

Ik heb in 2013 mijn diploma gehaald voor PW 4
( Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4). Deze opleiding heb ik in Delft afgerond. Daarna ben ik direct aan het werk gegaan met kinderen en heb daardoor ook de nodige ervaringen opgedaan. Verder heb ik daarvoor mijn VMBO TL afgerond bij ISW Poeldijk.

 

Wat houdt Bas dagelijks bezig?

Ik ben erg gedreven met darten. Afgelopen seizoen speelde ik in de eredivisie van regio Den Haag. Dat betekent dat ik het heb mogen opnemen tegen de regionale helden zoals Raymond van Barneveld en Dirk van Duijvenbode. Ook ben ik 21 jaar actief geweest bij Scouting Kwintsheul. Naast dat ik zelf jeugdlid ben geweest heb ik daar ook 10 jaar leiding gegeven aan verschillende leeftijden.

 

 

DIA eindtoets leerjaar 8

logo_Dia-eindtoets.jpg

Maandag 23 april maken de kinderen van leerjaar 8 de DIA eindtoets. Deze is in de plaats gekomen voor de CITO eindtoets. De DIA eindtoets is volledig digitaal en volgt het niveau van het kind die hem maakt. Bovendien duurt hij maar één ochtend. De kinderen hebben overigens al hun eindadvies gekregen en hebben zich al ingeschreven op een passende voortgezet onderwijsschool. De eindtoets is bedoeld voor de basisschool en de leerlingen als afsluiting van de leerlijn tijdens de basisschoolperiode.

Schoolvoetbaltoernooi

Aanstaande woensdag 11 april vindt het Westlandse Schoolvoetbaltoernooi plaats. Ons jongensteam kan uiteraard alle aanmoediging gebruiken. De eerste wedstrijd spelen ze tegen de Ouverture 2 om 13.55 uur op VV Naaldwijk. Wilt u ook de tijden van de andere wedstrijden weten, kijk dan even in de bijlage.

Succes jongens! Download

Projectavond.png

Ouderavond 16 mei

Heeft u 16 mei al in uw agenda staan? De opening zal deze avond verzorgd worden door een cabaretgroep, waarna er vervolgens gekozen kan worden voor verschillende workshops om onze school en ons onderwijs nog beter te leren kennen. Woensdag 18 april krijgt u hier een flyer over.

Inloophuis Carma

Op verzoek van mevrouw Van der Kaaij, vrijwilligster bij inloophuis Carma, zit in de bijlage een uitnodiging voor kinderen die te maken hebben (gehad) met kanker.

Voor vragen en aanmelden verzoeken wij  rechtstreeks te reageren naar inloophuis Carma:

 

youngcarma@inloophuiscarma.nl

06-23551601 Download

Lekkerder weer

Kinderen die een half uur buiten spelen, krijgen het snel warm van het rennen. Wilt u hier als ouder ook rekening mee houden bij de keuze van de jas in de ochtend en even de weersvoorspelling in de gaten houden? 

Afbeelding van Femke De Groot.jpg

Dag van de directeur

Juf Femke werd donderdag even goed in de bloemetjes gezet naar aanleiding van de dag van de directeur. Vanuit alle klassen kreeg ze complimenten omtrent haar werkzaamheden en twee rozen aangeboden. Echt een blijk van waardering!

Agenda

agenda.gif

11 april                     Inloopochtend van 8.30 - 9.30 uur

13 april                     Groep 1 tm 4 vrij

22 april                     11.30 uur communieviering 

23 april                     DIA toets groep 8/ Inloop SKT

26 april                     Sportdag

27 april                     Koningsdag: iedereen vrij

                                En start van de meivakantie.

We verwachten iedereen op 14 mei weer op school!

16 mei                      Montessori Ouderavond

                                19.15 uur koffie

                                19.30 uur start van het cabaret

                                20.30 uur vervolg programma workshops

                                21.45 uur einde met een hapje/drankje

 
GreenScreen
 
Montessorischool Naaldwijk

Schubertstraat 2
2671 TB Naaldwijk
0174 628 932
info@montessori-naaldwijk.wsko.nl

 
Copyright © 2015 montessori.wsko.nl
Online versie | Afmelden