MontessorischoolNaaldwijk

Continurooster

Schooltijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
Alle groepen van 8.30 - 14.45 uur.

Woensdag:
Groep 1 t/m 4:
8.30 - 11.45 uur

Groep 5 t/m 8
8.30 - 12.30 uur.

Tussen 8.20 en 8.30 uur hebben we 10 minuten inloop. Om 8.30 uur gaan de deuren van de school dicht en starten de lessen.

Op de maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen draaien wij een continurooster. Dat wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag op school blijven eten. Na de lessen in de ochtend gaan de kinderen met de leerkracht in het klaslokaal eten. We hebben daarbij aandacht voor eetgewoonten, gezonde voeding en de sociale contacten tussen de kinderen onderling.

Na het eten kunnen de kinderen kiezen voor een binnen of een buitenactiviteit. Zowel de binnen als de buitenactiviteit staan onder leiding van medewerkers van Kwest en overige overblijfmedewerkers. Binnenactiviteiten kunnen oa. creatieve vorming, dans, drama en muziek zijn. Na de activiteiten vangen de lessen weer aan.

De kosten voor het continurooster bedragen 80 euro per jaar per kind. Omgerekend komt dat neer op 50 cent per dag. Deze 80 euro zit al in de ouderbijdrage verwerkt die u onder het kopje "Ouders" en dan "Ouderbijdragen" kunt vinden.