MontessorischoolNaaldwijk

Nieuws

Informatieavond nieuwe stijl

Afgelopen 11september j.l. was het weer tijd voor de traditionele informatieavond. Dit keer was deze in een nieuw jasje gestoken. Na de koffie en het verzamelen in de klas ging iedereen uit een om aan een workshop van eigen keuze mee te doen. De keuze was o.a. uit starten in de onder-, midden- en bovenbouw. Mediawijsheid, DaVinci, leerlab en executieve functies waren ook mogelijk.

Na afloop bleken de ouders erg enthousiast over deze nieuwe vorm. De presentaties van diverse workshops voegen we binnenkort toe.

Voorschoolse opvang start

Mooi nieuws!

Na de herfstvakantie (volgend schooljaar) starten wij met voorschoolse opvang (VSO), aangeboden door BSO KwestKids Naaldwijk, voor kinderen van Montessori en Ouverture. Graag gaan wij voor u op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag vanaf 7.30 uur open.  Bij ten minste 3 inschrijvingen per dag kunnen we de betreffende dag starten.

Ook zo blij met dit nieuwe opvangaanbod? U kunt zich vanaf 1 juli inschrijven via de website van stichting Kwest. Heeft u al opvang bij stichting Kwest? Dan kunt u via het ouderportaal inschrijven voor VSO.

https://stichtingkwest.flexkids.nl/ 

Feestelijke opening aanbouw 30-10-2018

9549db5d-d7e9-433e-a3a0-a1b41d54415e.JPG

Vandaag hebben we de aan- en opbouw feestelijk in gebruik genomen. 
Lees meer

Workshops 11 september 15-10-2018

lampje.jpg

Bekijk hier alle presentaties van de informatieavond nog eens. 
Lees meer

Nieuwe ouders 20-12-2017

logo Montessorischool.jpg

Wilt u komen kennismaken met onze school? U bent van harte welkom!
Lees meer