MontessorischoolNaaldwijk

Nieuws

Informatieavond nieuwe stijl

Afgelopen 11september j.l. was het weer tijd voor de traditionele informatieavond. Dit keer was deze in een nieuw jasje gestoken. Na de koffie en het verzamelen in de klas ging iedereen uit een om aan een workshop van eigen keuze mee te doen. De keuze was o.a. uit starten in de onder-, midden- en bovenbouw. Mediawijsheid, DaVinci, leerlab en executieve functies waren ook mogelijk.

Na afloop bleken de ouders erg enthousiast over deze nieuwe vorm. De presentaties van diverse workshops voegen we binnenkort toe.

Voorschoolse opvang start

Mooi nieuws!

Na de herfstvakantie (volgend schooljaar) starten wij met voorschoolse opvang (VSO), aangeboden door BSO KwestKids Naaldwijk, voor kinderen van Montessori en Ouverture. Graag gaan wij voor u op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag vanaf 7.30 uur open.  Bij ten minste 3 inschrijvingen per dag kunnen we de betreffende dag starten.

Ook zo blij met dit nieuwe opvangaanbod? U kunt zich vanaf 1 juli inschrijven via de website van stichting Kwest. Heeft u al opvang bij stichting Kwest? Dan kunt u via het ouderportaal inschrijven voor VSO.

https://stichtingkwest.flexkids.nl/ 

Informatie rondom Corona 16-3-2020

5B01A0B9-538E-4CF6-83BB-8B662676C255.jpeg

Op deze pagina vindt u informatie om thuis aan het werk te kunnen. 
Lees meer

Nieuwe ouders 19-9-2019

foto logo site.png

Wilt u komen kennismaken met onze school? U bent van harte welkom!
Lees meer