bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Montessorischool Naaldwijk
Nieuwsflits 21-08-2017

Het schooljaar is begonnen

back to school.png

De klassen zijn ingericht. De kinderen hebben hun eerste schooldag erop zitten. De kinderen hebben nieuwe schriften, een mooie etui en nieuwe klasgenootjes gekregen. Sommige groepen hebben ook een nieuwe juf en meester. Hieronder stellen wij de nieuwe collega's aan u voor.

 

Ard.docx.jpg

Nieuwe collega meester Ard

Mijn naam is Ard Vollebregt. Ik ben 25 jaar. Ik de nieuwe gymleraar van de Montessorischool.
Ik ben hier heel blij mee want, ik zie dat als een hele nieuwe uitdaging nu ik net klaar ben met mijn opleiding. Ik ben een echte sportfanaat en vind alle sporten leuk om te doen en om naar te kijken. Zelf sport ik ook heel veel. Ik handbal bij HV Quintus in het eerste op het hoogste niveau van Nederland. Sport vind ik heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en daarom wil ik graag kinderen helpen en beter zien worden op motorisch niveau. Ik kijk nu al uit naar alle lessen komend jaar.

 

Kelly.jpg

Nieuwe juf collega Kelly

Mijn naam is Kelly Kester. Ik ben 27 jaar. Geboren in Naaldwijk en momenteel woon ik in Rotterdam. Voor een aantal van jullie zal ik een bekend gezicht zijn. Na vier jaar met veel plezier in de bovenbouw van Montessori Naaldwijk gewerkt te hebben, vertrok ik naar het voortgezet onderwijs om wiskundeles te geven. In het VO miste ik erg het intensieve contact met leerlingen en ouders. Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar weer mag komen werken op Montessorischool Naaldwijk. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en er met jullie een mooi schooljaar van te maken.

 

Rosanne.png

Nieuwe collega juf Rosanne

Ik ben Rosanne Vreugdenhil en ik ben 22 jaar. Het afgelopen schooljaar heb ik al kennis gemaakt met de Montessorischool Naaldwijk tijdens mijn eindstage van de pabo in bovenbouw 2. Dit is mij heel goed bevallen en ik heb er dus erg veel zin om hier het komende schooljaar te werken als groepsleerkracht. Ik sta drie dagen per week voor de klas in de klassen OB2, OB3 en BB3 en daarnaast zal ik twee dagen per week als plusleerkracht aan de slag gaan. Ik zie u graag het komende schooljaar

 

Onze avonden voor ouders

ouderavond.jpg

Om u te informeren over het onderwijs en de groep waar uw kind zit organiseren wij begin september ouderavonden.  U bent van harte welkom in de klas van uw kind.

 

Maandag 4 september          

Informatieavond voor ouders bovenbouw

19.30 - 19.45 uur Koffie/thee
19.45 - 20.30 uur Bovenbouw​

 

Dinsdag 5 september            

Informatieavond voor ouder onderbouw en middenbouw

19.00 - 19.45 uur Onderbouw
19.45 - 20.15 uur Koffie/thee

19.50 - 20.15 uur groep 3 ouders
20.15 - 21.00 uur Middenbouw

 

 

 

Website Montessorischool Naaldwijk

website.jpg

De website van de school is up-to-date voor het nieuwe schooljaar. De schoolgids van het komende jaar staat er weer op. De ouderkalender en het vakantierooster kunt u daar ook vinden om te downloaden of in te zien: website Montessorischool Naaldwijk

 

ouderkalender.jpg

Ouderkalender

 

U kunt de ouderkalender downloaden van de website. Als u een afgedrukt exemplaar wilt ontvangen kunt u een mailtje sturen aan email Joyce van Zijl Joyce zorgt er dan voor dat u via uw kind een exemplaar ontvangt.

 

 

overblijven.jpg

De overblijf zoekt…

Lieve moeders, stoere vaders, oma’s of opa’s. De overblijf is op zoek naar versterking en/of invalhulp. Vindt u werken met kinderen leuk en bent u misschien ook creatief of sportief dan zijn wij op zoek naar u!

Het overblijven is van 11.15-13.00 uur. U krijgt een vergoeding voor deze uren.

Bent u diegene die we zoeken, stuur dan een berichtje naar 06-34903362. U kunt ook langskomen tijdens de TSO-uren op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag voor meer informatie.

En misschien tot snel bij de overblijf van de Montessorischool, Naaldwijk.

Wendy en Samiera van KwestKids TSO/BSO.

 

Luizencontrole

hoofdluis.jpg

Aanstaande woensdag 23 augustus willen we weer een luizencontrole houden op school. Ouders die tijd hebben om te helpen zijn van harte welkom.

 

klasbord_logo322x322_0.jpg

Foto’s

Via de app Klasbord houden we  u op de hoogte van klassikale activiteiten. U ontvangt hierover via uw kind deze week een brief.  De groepsleerkracht plaatst foto’s en berichtjes die u via uw mobiel, tablet of computer kunt bekijken of lezen.

 

Ook op onze website en in de nieuwsflits plaatsen wij foto’s die op school en bij uitstapjes gemaakt worden. Normaliter vroegen wij u jaarlijks om toestemming voor het plaatsen van foto’s. Elke foto die op Klasbord of website werd geplaatst moest vervolgens door de leerkrachten gecheckt worden op de toestemmingsformulieren. Dit geeft extra administratieve last die ons inziens niet nodig is.

 

Het nieuwe schooljaar willen we daarom anders gaan werken. Ouders die persé niet willen dat een foto van hun kind geplaatst wordt op Klasbord, website, social media of Nieuwsflits kunnen dit aangeven. U kunt uw bezwaar met motivatie per mail naar email Montessorischool mailen.

 

 

Plaats in de groepen voor vierjarigen

vierjarig.jpg

 

Wij hebben op school nog plaats voor kinderen die dit schooljaar vier jaar worden. Wij hebben een informatieochtend voor belangstellende ouders. We starten om 8.45 uur. Zegt het voort.

 

SKT.jpg

Inloop spreekuur Sociaal Kernteam Westland

Maandag 28 augustus vanaf 8.30 uur zal Lotte Gardien in het gesprekskamertje zitten voor een spreekuur Sociaal Kernteam Westland. Als u vragen heeft over de opvoeding van uw kind of op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling kunt u bij haar binnenlopen. Ook bij scheidingen, rouw, schulden of andere problemen kunt u haar om advies vragen.

 

Agenda

Maandag 21 augustus            Start nieuwe schooljaar

Maandag 28 augustus            Spreekuur sociaal kernteam

Vrijdag 1 september             Informatieochtend belangstellende ouders

Maandag 4 september           Informatieavond voor ouders bovenbouw

                                           19.30 - 19.45 uur Koffie/thee
                                           19.45 - 20.30 uur Bovenbouw​

 

Dinsdag 5 september             Informatieavond onder en middenbouw

                                            19.00 - 19.45 uur Onderbouw
                                            19.45 - 20.15 uur Koffie/thee

                                            19.50 - 20.15 uur groep 3 ouders
                                            20.15 - 21.00 uur Middenbouw

 

Maandag 11 september         Schoolreis voor alle groepen

Vrijdag 15 september             Groep 1/2 vrij

 

 

 
Moestuinoogst
 
Montessorischool Naaldwijk

Schubertstraat 2
2671 TB Naaldwijk
0174 628 932
info@montessori-naaldwijk.wsko.nl

 
Copyright © 2015 montessori.wsko.nl
Online versie | Afmelden